tripak logo  

Novosti     |     Kontakt     |     Foto galerija     |     Naslovna
 
             
   

  Zašto TriPak?
Tehnički podaci
Modeli pakovanja
Flexo štampa


TriPak Video

Uskoro ćete moći pogledati i naš video materijal


Belcafe

Belcafe - za prave sladokusce!
 

Zašto Tri-pak?


U svijetu poslovnih ideja tražili smo svoje mjesto tamo gdje je te 1998. godine bilo najviše prostora. Vlastita istraživanja tržišta, osluškivanje potreba potencijalnih klijenata i i njihovih nezadovoljenih želja doveli su nas do ideje da otvorimo pogon za pakovanje ugostiteljskog šećera. Iste godine ideju smo i ostvarili, postajući tako prvi pogon te vrste u banjalučkoj regiji i jedan od prvih na području Bosne i Hercegovine.

Razvoj ove ideje i proširenje kapaciteta nastavljamo 2000. godine, kada u pogone uvodimo mašinu za flekso štampu. Ovim postižemo veću brzinu isporuke proizvoda, mogućnost plasiranja kompletne ponude prema dotadašnjim i budućim klijentima i maksimalno korišćenje kapaciteta. Naše mašine za ovu vrstu štampe osposobljene su za otiske na dupleks i tripleks materijalima (kombinacije poliestera, polipropilena i polietilena) i na papiru. Sastav ovih materijala je takav da nije štetan po ljudsko zdravlje i zadovoljava najstrožije zahtjeve i propise za pakovanje prehrambenih proizvoda.

Još  2005. godine instaliramo i pogon za pakovanje meda za ugostiteljske objekte, čime postajemo u potpunosti konkurentni na tržištu i već prepoznatljiv i pouzdan partner za sve one koji su nam poklonili svoje povjerenje.

Kako od posla tražimo maksimalnu fleksibilnost, ozbiljan pristup i stalni napredak, od 2011. godine u proizvodnju uvodimo i mašine za izradu kašičica za potrebe ugostiteljskih objekata. Ovim u potpunosti zaokružujemo i kompletiramo proizvodnju koja zadovoljava sve potrebe ugostiteljskih objekata za ovakvom vrstom proizvoda.

Sa sedam namjenskih mašina pakerica, tri mašine za flekso štampu, pratećim pomoćnim mašinama raspoređenim na preko 300 kvadratnih metara vlastitog poslovnog prostora i vlastitim voznim parkom, Tri-pak danas posjeduje najveći kapacitet za pakovanje ovakvih vrsta proizvoda u Bosni i Hercegovini i regionu. Kapacitet naših pogona je preko 300.000 pojedinačnih pakovanja u jednoj smjeni.

Naši razvojni planovi su ambiciozni, a znanje i iskustvo koje smo stekli u prethodnim godinama garancija su da ćemo te planove u potpunosti realizovati i ostati lider na tržištu pakovanja proizvoda namijenjenih ugostiteljstvu.

 
             
 
(c) TriPak 2019
 
TRI-PAK, Cara Lazara 20, 78240 Čelinac, Republika Srpska, BiH
Tel: +387 51 555 555, Fax: +387 51 555 557, Mob: +387 65 525 444, E-mail: info@tripak.ba